Skvulp plastølglas skal genanvendes

Skvulp Havnekulturfestival har indgået et bemærkelsesværdigt samarbejde med et lokalt firma, der har fokus på miljøet og genanvendelse af plastmaterialer. Det drejer sig om Regstrup virksomheden Schoeller Plast, der har doneret i alt 25.000 genbrugs ølglas, der skal anvendes ved udskænkning af traditionelt øl og alkoholfri øl i Skvulps barer.

Vi er glade for at være en af hovedpartnerne på årets Skvulp Festival hvor vi, udover vores donation af 25.000 genbrugelige og genanvendelige ølkrus dekoreret med et hjerte og “Retur til fællesskabet” vil være tilstede med vores fokus på cirkulære plasticprodukter” siger direktør Jan Bybjerg Pedersen, Schoeller Plast, Regstrup.

1+1=3

Samarbejdet mellem Skvulp og Schoeller Plast er et blandt flere eksempler på hvordan Skvulps samarbejde med lokale erhvervspartnere giver bonus for foreninger og de mange frivillige, der arbejder med forskellige events og begivenheder i hele Holbæk kommune. Når de mange genbrugsglas er anvendt på Skvulp og herefter vasket og skyllet, bliver glassene nemlig afleveret i den kommunale Eventbank, hvor glassene kan lånes.

”Partnerskabet med Schoeller Plast er et eksempel på, hvordan et samarbejde giver ekstraordinær bonus. I tilfældet med Schoeller Plast viser regnestykket at 1+1=3. Genbrugsglassene er ikke alene en gevinst for miljøet, når de anvendes på Skvulp, de bliver også til glæde og gavn for andre større begivenheder, når vi afleverer glassene i Eventbanken” siger Jan Løve, bestyrelsesformand for Skvulp Fonden, der tilføjer, at Skvulp har været meget opmærksomme på alle de engangs plasticbægre, der lå og flød på eventpladsen sidste år under den ellers vellykkede Skvulp Festival. Det skulle vi gerne undgå i år takket være partnerskabet med Schoeller Plast.

Ud over genbrugsglassene er det en del af partnerskabet, at Schoeller Plast blandt andet leverer kasser til beplantning langs hele Krags Brygge, der i årets Skvulp version er omdøbt til ”Folke Bryggen”.