SKVULP teamet

Skvulp viser hele kernen af kulturen og fællesskabet, i Holbæk.

Skvulp er et fællesskab, der er bygget op omkring den kærlighed som vi alle nærer til Holbæk.
Hos Skvulp er du som frivillig en del af et større fællesskab, hvor vi alle i samlet flok arbejder mod vores fælles mål om at skabe en dejlig folkefest, hvor vi fejrer fællesskabet i hele Holbæk.

SOFIE BENDIXEN
SOFIE BENDIXENFestivalleder
sofie@skvulpfestival.dk
+45 41 65 54 20
RIKKE SLOTH
RIKKE SLOTHSekretariatsleder
rikke@skvulpfestival.dk
+45 32 24 43 00
GERT OLSEN
GERT OLSENAnsvarlig for sikkerhed
gert@skvulpfestival.dk
+45 20 80 81 88
RIKKE KLINDT
RIKKE KLINDTAnsvarlig for Folkemødet
folkemoede@skvulpfestival.dk
+45 51 50 49 64
TOM BO PEDERSEN OG ALEX CHRISTENSEN
TOM BO PEDERSEN OG ALEX CHRISTENSEN
STEFAN SIRBRANKSY
STEFAN SIRBRANKSY
DANIEL KOSE
DANIEL KOSE
LASSE PEDERSEN
LASSE PEDERSEN
LARS OLESEN
LARS OLESEN
KIM OLSEN
KIM OLSEN
KIM BARGSTEEN
KIM BARGSTEEN
KIM SKOV
KIM SKOV
KASPER OVERSØ
KASPER OVERSØ
KENNI DAMM
KENNI DAMM
KIM FREDERIK OLSEN
KIM FREDERIK OLSEN
NINA LANGBERG BENDTSEN
NINA LANGBERG BENDTSEN

SKVULP Fondens bestyrelse

Skvulp sekretariat: Rådhuspladsen 1, 4300 Holbæk. CVR 37191965

JAN LØVE
JAN LØVEFormand
PETER MADSEN
PETER MADSENNæstformand
KASPER LOMHOLT
KASPER LOMHOLT
BIRGITTE KIRK
BIRGITTE KIRK
JAN IBSEN
JAN IBSEN

Historien om SKVULP

I 2013 skyllede en ide om en stor tilbagevende kulturbegivenhed i land på Holbæk Havn. Det skete efter mellem 50 og 100 gamle træskibe havde forladt havnen ovenpå Træskibssammenslutningens årlige pinsetræf, der blev en succes med op mod 30.000 gæster.

I de følgende par år blev der eksperimenteret med modeller til en stor folkelig kulturevent i et samarbejde mellem Holbæk kommune, lokale ildsjæle og eksterne festivalmagere. Holbæk Teater spillede en betydelig rolle i pionerårene og det var det lokale teater der inspirerende til at døbe den årlige festival med navnet SKVULP. I 2016 løb den første SKVULP festival af stablen på Holbæk Havn.

I dag er det Skvulp Fonden der, med en bestyrelse som udelukkende består af lokale frivillige og en stærk lokal professionel festivalledelse, driver værket, i kærlighed til fællesskabet. I 2020 og 2021 blev Skvulp aflyst på grund af Corona pandemien. Men inden da lykkedes det i 2017, 2018 og 2019 at afvikle den nu velkendte og populære Havnekulturfestival med stor succes, folkelig forankring og et stærkt stigende antal gæster.

Skvulps økonomi er sikret efter Holbæk kommune har besluttet at bevilge festivalen 2 mio. kr. i årlig støtte til og med 2023. Samtidig er det lykkedes at skabe et tæt samarbejde med Holbæks erhvervsliv, der gennem partnerskaber støtter festivalen med mere end 1 mio. kr.

Af Skvulp Fondens vedtægter fremgår det at: ”Fonden har til formål at tilrettelægge og gennemføre en årligt tilbagevendende unik, større ikke kommerciel bæredygtig Havnekulturfestival, i kærlighed til fællesskabet og med fri og gratis adgang for alle”. Den smukke formålsparagraf sikrer at Skvulp også fremover er en festival for alle og for hele Holbæk kommune – i kærlighed til fællesskabet.