SES vi også på Hørby til SKVULP?

Vi har igen i år glæden af at byde lokalsamfundet Hørby på Næsset velkommen til SKVULP! Tilbage er gratis transport mellem Holbæk og Hørby Havn, hvor du kan deltage i en spændende dag med masser af aktiviteter. Glæd dig bl.a. til krabbefiskeri, paneldebat om fremtidens landbrug med Anders Søgaard, Jacob Mark og en hemmelig gæst, Groovedance, yoga, sjove børneaktiviteter, fantastisk musik og meget mere. Det bliver en dag fyldt med sjov og fællesskab – vi ses til SKVULP i Hørby!

 

Bespisning I Hørby
Også på Hørby havn er der mulighed for at købe mad og drikke – her er der stor fokus på, at samle som mange som muligt under måltiderne, og derfor har vi lavet familiemiddage og vinsmagning – da det er ekstraordinære begivenheder på Tuse Næs, er tilmelding en god ide. Læs mere nedenfor.
Obs. Der vil dog være mulighed for at købe andet mad en dem der indtages i fællesskab.

 

Havnens familiemiddag:
Huset på Næsset serverer mild karry, kylling og ris med sommergrønt
Pris pr. person 100 kr.
Tilmelding senest d. 1. juni 2024
Tilmelding sker ved betaling til MobilePay box 6477LK
Kvittering på mobil medbringes

Slagter Adolfsen’s fællesspisning:
Grillet porchetta, broccolisalat, flødekartofler med urter, rustik grøn salat, kartoffelsalat, pastasalat, brød og smør.
Pris pr. person 200 kr.
Tilmelding senest d. 1. juni 2024
Tilmelding sker ved betaling til MobilePay box 7640GP
Kvittering på mobil medbringes

Vinsmagning:
Kom med til vinsmagning med Tusen Vin og Bognæs Vingaard som del af Skvulp festival. Vinsmagningen foregår på Hørby Havn i teltet. Du vil smage vine fra de lokale vinbønder på Tuse Næs: Tusen Vin og Bognæs Vingaard. Der kommer 6 vine i glasset, 3 fra Tusen Vin og 3 fra Bognæs Vingaard. Undervejs fortæller vinbønder fra begge steder hvordan vinen er lavet, hvilken aromaer man kan forvente i glasset og hvilken mad man kan servere til.

Bliv frivillig

Vi fejrer hvert øjeblik og kærligheden til fællesskabet, men vi kan ikke gøre det uden dig! Drømmer du om at blive en del af noget stort, hvor din indsats kan skabe uforglemmelige oplevelser for alle? Så er tiden inde til at blive en del af SKVULP teamet!