MAD

På SKVULP’19 byder vi velkommen på Maritim Handelsgade på kanten af Gl. Havn.
Her møder du forskellige madboder.

Andelslandsbyen Nyvang

Andelslandsbyen deltager i år med opstilling af op til flere af deres gamle biler. Kvinderne kommer udklædt og tilbyder smagsprøver på deres forskellige hjemmelavede madvarer, som alle er produceret i Andelslandsbyen.

Bolsjekælderen

Besøg deres spændende telt med egen bolsjeproduktion, som altid skaber stor glæde for deltagere i alle aldre. Her kan du også købe og smage SKVULP bolsjer.

Frederiksberg Chokolade

Den gamle og anerkendte Frederiksberg Chokolade kommer og sælger deres fantastiske chokolader produceret af udsøgte råvarer og uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og essenser. Ligeledes har de også deres lækre is med lavet på blandt andet økologisk letmælk.

BirthesMinde

Med fokus på dyrevelfærd og økologi tilbyder BirthesMinde Gårdbutik et udvalg af alverdens udskæringer af grisekød, røgvarer og spegepølser.

Mit Køkken

Fra Mit Køkken sælger Lone de dejligste hjemmelavede delikatesser som honning med smag, marmelade, sirup, eddike, chutney og andre lækre ting.

Palmes Fisk

Hos Palmes fisk finder du lækre friskfangede fisk fra lokale fiskere, samt et kæmpe udvalg af lækre salater, tapas, røgvarer og meget andet!

Sandby Gårdbutik

Med kærlighed til god mad, spændende vine, udenlandske specialiteter og gode danske råvarer kommer Sandby Gårdbutik med et stort udvalg af lokale, danske og udenlandske varer.

Gendarmer Ostedelikatesse

Kærlighed og kendskab til oste i verdensklasse. Det får du hos Gendarmer Ostedelikatesse. Stort udvalg og god rådgivning.

HOVEDPARTNERE PÅ SKVULP’20
I KÆRLIGHED TIL FÆLLESSKABET

Holbæk lift og materieludlejning
Holbæk lift og materieludlejning
bolas
Holbæk Kommune
ebh byg
ebh byg
ebh byg
ebh byg