Spis dig gennem SKVULP´17

Når hele Holbæks HavneKulturFestival lægger fra land om mindre end en uge – ja, det er sandt ÉN UGE – er der igen i år fokus på de kulinariske oplevelser. Gæsterne på årets festival kan spise sig gennem alt fra eksotiske rettet fra alverdens verdenshjørner til lokale specialiteter. Her har vi samlet et udvalg af festivalens kulinariske oplevelser.

 

Smagen af Holbæk

 

Igen i år kan du opleve et stort madmarked ved Gl. Havn under SKVULP´17. Madmarkedet består af adskillige lokale producenter, der på festivalen uddeler smagsprøver og sælger ud af deres mange specialiteter. Her kan du smage på alt fra hjemmebrygget mjød til spændende grillpølser. På madmarkedet møder du blandt andet:

 

Andelslandsbyen Nyvang, hvor du kan smage og dufte dig gennem historien.

 

Adamsgården er en lille familiedrevet gårdbutik. Her kan du få en smag på den danske sommer, når butikken sælger ud af deres hjemmedyrkede kartofler, jordbær og asparges. Derudover importerer den lille gårdbutik en række kvalitetsprodukter som vin og olivenolie fra Portugal.

 

Beyond Coffee er en lille virksomhed, der siden januar 2016 har dyrket friske østershatte i kaffegrums. Kaffegrums er et overskudsprodukt i de danske byer, hvor det oftest bare bliver sendt til forbrænding. Derfor er det blevet Beyond Coffees mission at udnytte kaffegrumset bedst muligt til urban førevareproduktion.

 

Snoremark mjødbryggeri vil skubbe til din forestilling om, hvad mjød i virkeligheden er – nemlig en elegant vin brygget på ren, dansk honning og råvarer som æblemost, hyben, mjødurt og andre urter fra naturen. Kom og få en smagsprøve og en snak med mjødbryggerne Karin og Thomas.

 

Mjødbryggeriet brygger moderne mjød med udgangspunkt i oldgamle brygtraditioner. Her er der fokus på fantastisk smag gennem gode råvarer og håndværk. Kom og smag den prisvindende MJÖD no. 1 med ingefær.

 

Dalsbakkegården kommer med det helt store pølsecirkus. Her kan du finde spegepølser og grillpølser for enhver smag. Fælles for alle pølserne er, at kødet kommer fra egne dyr, hvor dyrevelfærd og bæredygtighed er i højsædet.

 

Chokoman leverer normalt lækre chokoladeoplevelser som kurser i fyldt chokolade eller flødeboller. På SKVULP´17 kommer de og viser slutresultatet. Kom og smag de skønneste flødeboller og chokoladelækkerier – håndlavet med lækker Valrhano chokolade.

 

Bolsjekælderne kommer og underholder med bolsjekogningskunst samt smagsprøver på de varme boljselækkerier til børn og barnlige sjæle.

 

ChuChum leverer gourmet chilisovs perfekt til sæsonens grillaftener. ChuChum har lavet en chilisovs specielt til lejligheden, som du kan smage på årets SKVULP festival.

 

Sweet lab udvikler, bager og leverer kreative kager i alle former, størrelser og temaer. De er specialiseret i glutenfrie, veganske, mælkefrie og sukkefrie produkter.

 

Derudover kan du møde:

Klinte bolcher 

Konditori Arlington

Frederiksberg chokolade

Soroptimist international

Gendarmer Ostedelikatesse

Holbæk Bryghus

 

Foodtrucks

 

Rundt omkring på hele festivalområdet finder du foodtrucks med spændende koncepter og kulinariske oplevelser. Her finder du alt fra fastfood til fine dining. De mange foodtrucks er placeret ved de forskellige sceneområder. Husk, at du kan købe din mad i de spændende foodtrucks og nyde den ved en af festivalens mange siddeområder. Disse foodtrucks kan du blandt andet opleve på SKVULP´17:

 

Hooked har et gennemført seafood koncept. Hooked har fokus på friske råvarer og bæredygtig fiskeri. Kom og smag publikumsfavoritten, Fish & Chips, der består af panko/yoghurt-marineret mørksej, grove eddikefritter, ærte/mynte-puré, tartar sauce og lime!

 

Itialien Street Treat er et 100% italiensk Food Truck koncept der drives af to italienske kokke. Konceptet bygger på det simple italienske køkken, hvor få kvalitetsråvarer skaber den gode smag. I Italian Street Treats er de to kokke tro mod deres italienske rødder.

 

Kaffe Kræs er en 100% jordnær butik, der serverer den bedste kop kaffe, som er helt friskkværnet og brygget på første klasses bønner. Kom og få en god kop kaffe, caffe latte eller andet godt til ganen.

 

The Hound lægger også vejen forbi festivalen. Konceptet er ægte amerikansk BBQ – med alt der hører til. Sæt tænderne i den populære Pulled beef burger eller prøv den legendariske Hound dog. Alle ingredienser er nøje udvalgt hos lokale leverandører og tilberedes efter egne opskrifter.

 

The Schnitzel Company serverer ægte østrigske specialiteter. Her finder du den populære wiener schnitzel i adskillige afskygninger som i burger eller på pind.

 

Bacon Bixen serverer lækker mad med god bacon. Kom forbi og smag den berømte Baccon Box eller bliv fristet af en Bacon Toast, toast med flydende ost svøbt i bacon, eller de lette Bacon Bids. Bacon Bixen er for alle bacon-elskere. Konceptet er simpelt – lækker mad med god bacon.

 

Easy Wine2Go er et lille familie firma med et genialt koncpet. Easy Wine glass er forfyldte vinglas i plast med aftagelig stilk og folie låg. Easy Wine2Go kommer med et vin/tapas/cocktails set-up på SKVULP´17. Du finder de to barer ved Katamaran scenen og Isbryderen.

 

Derudover kan du møde: 

Crepe a la Cart Copenhagen

Drinks bar

Kebab

Food Sqaud

Frugtboden

Fuego

Leks Thia Food

Maskineværkstedet

Pandekage

Hammers Kaffevogn

Sidesporet

SOHO

SPOT TRADING

SURI

 

Nyd din mad på festivalpladsen

 

Rundt omkring på festivalpladsen finder du hyggelige områder, hvor du har mulighed for at sætte dig ned og nyde din mad eller drikke din øl i godt selskab. 🙂

Recent Posts

Leave a Comment

X