SKVULP’18 ER OGSÅ BØRNENES FEST

Tag børnene med, når SKVULP’18 festivalen løber af staben d. 18. og 19. maj og få en sjov og anderledes pinse. Der er nemlig masser af børnevenlige aktiviteter på programmet – både af den musikalske, kulinariske, showmæssige, sporty og madmæssige karakter.

 

Vi får bl.a. besøg af Onkel Reje lørdag eftermiddag, når han optræder på Store Scene kl. 12. Her er der garanti for at få rykket smilebåndet og opleve et show, der både fornøjer, forarger og underholder på én og samme tid. Inden Onkel Rejes show vil det også være oplagt at besøge Nationalmuseets område (tæt ved stranden) og tage del i de børnevenlige, maritimt inspirerede aktiviteter, de står for om formiddagen selv samme dag.

SKVULP har i år dedikeret et helt område til børnene, nemlig ”Hjerterum”. Her vil der være plads til børn, store som små, og masser af aktiviteter for dem:

”Klap en fisk” vender tilbage i år og vil selvfølgelig være placeret i børneområdet.

Af den sporty karakter, har vi både hoppeborg og trampolin jump med i ”Hjerterum”.

Cirkus Kæphøj fornøjer også både store og små med deres cirkusartisterier – både som fremvisning og som workshop. Så tag de små cirkusentusiaster med og se dem lære at jonglere eller håndtere en diablo.

Sidste års succes med waterballs er i år rykket op på land af sikkerhedsmæssige årsager. De vil være at finde i et stort bassin, der sættes op på Filmtorvet.

Desuden vil man kunne finde masser af børnevenlig mad ved både Fødevaremarkedet ved kanalen og i vores Food Court længere oppe ad Krags Brygge.

Sidst men ikke mindst, så kommer Rane Willerslev og holder oplæg om det maritime miljø og de skibe fra nationalmuseets samling, som nu flytter til Holbæk. Det kommer til at foregå ved Nationalmuseets Galease, Anna Møller. Herefter vil der være dertil relaterede børneaktiviteter i det samme område.

 

Recent Posts

Leave a Comment