SKVULP satser på lokale artister

Når hele Holbæks HavneKulturFestival lægger fra land den 2. og 3. juni er det med et overvejende antal upcoming, lokale artister om bord.

 

SKVULP HavneKulturFestival bygger på tre værdier – fest, folkelighed og fællesskab – og har derfor en fast vision om at inddrage så mange lokale aktører som muligt både før, under og efter festvalens afvikling den 2. og 3. juni. På det musikalske plan har SKVULP haft fokus på at berige årets lineup med mange upcoming, lokale artister.

 

Musikalsk fremdrift

 

Der har under planlægningen af SKVULP-festivalen været arbejdet hårdt på at fremme og sætte fokus på Holbæk og omegns store talentmasse. Derfor er både spirende talenter og mere fremadstormende lokale artister repræsenteret, når festivalen byder op til dans med mere end 70 koncerter på to dage. Faktisk er mere end 30 artister af festivalens i alt 72 artister upcoming talenter, der under SKVULP spiller deres egne, selvskrevet numre og har en drøm om at leve af musikken.

“Vi er stolte af at kunne præsentere så mange lokale artister som er upcomming. Det er vigtigt for SKVULP, at vi er med til at hjælpe det musikalske vækstlag frem” siger festivalleder Nadja Kalnæs

Der er lagt et stort arbejde i at vise nogle af de mange upcoming, lokale artister for at gøre festivalen til en hyldest for hele lokalområdet. SKVULP er en kærlighedserklæring til hele Holbæk og et håb om fælleskab. Et par løsslupne dage, hvor alle kan være med.

 

Samarbejde med musikskoler

Som et led i visionen om at inddrage så mange lokale aktører som muligt, har SKVULP valgt at samarbejde med et par af områdets musikskoler. Under festivalen er musikskolerne klar til at vise, hvad de har af byde på af unge talenter.

“Vi præsenterer virkelig mange forskellige musikgenrer på SKVULP i år, så vi håber på at der vil være noget for enhver smag” siger festivalleder Nadja Kalnæs

De lokale artister på SKVULP skal binde festivalen sammen og gøre HavneKulturFestivalen til en hyldest til områdets store mange engagerede aktører og musikalske fremdrift.

Recent Posts

Leave a Comment

X