SÅ ER STARTSKUDDET GÅET TIL SKVULP’18

Planlægningen for SKVULP’18 festivalen er i fuld gang og vi arbejder i øjeblikket hårdt på at få samlet et endeligt program og få samlet alle de løse tråde. Her kan du møde Bestyrelsen for SKVULP, som er i fuld sving med planlægningen af SKVULP’18.

Bestyrelsen består af Peter Madsen, Sjællandske Medier, Henrik Nielsen, Restaurant Suri, Kasper Lomholdt, Sidesporet, Jan Løve Sparekassen Sjælland-Fyn (bestyrelsesformand) og
Sofie Bendixen, Ung Holbæk.

”Det er lykkedes at lave en god samarbejdsaftale med Holbæk Kommune om afviklingen af årets festival. Kommunen har i samarbejde med Skvulps bestyrelse valgt at halvere tilskuddet til havnefestivalen, og det er helt i orden, når vi ser på den kommunale økonomi”, siger den nye bestyrelsesformand Jan Løve.

For at få lidt mere for pengene ligger det i kortene, at Skvulp i år satser på eksempelvis mere musik fra lokale kræfter. ”Sidste år var udgiften til de musikalske indslag temmelig omfattende. Men igen i år vil vi naturligvis sigte på stærke musikalske navne og kendte kunstnere, og samtidig håber vi, at lokale musikanter i alle afskygninger vil levere musikalske oplevelser. Det kan være fra musikskolemiljøerne på privatskolerne i Tølløse, Holbæk Kulturskole, private musikskoler og alt der imellem”, forklarer Jan Løve og slutter:

”Skvulp er en kærlighedserklæring til fællesskabet, hvor vi fester og hygger os sammen i pinsedagene. Sidste år fandt omkring 25.000 vej til havnen, og vi satser på at gentage successen i år med indslag fra både land og by”.

Recent Posts

Leave a Comment