OPLEV RANE WILLERSLEV, NÅR HAN GÆSTER SKVULP’18

Mød Rane Willerslev og kom til spændende foredrag fredag kl. 16.30

 

Oplev Rane Willerslev – eventyrer, forsker og direktør for Nationalmuseet. Rane besøger os på SKVULP’18 fredag, den 18. maj kl. 16:30 på havnen ved Nationalmuseets Galease, Anna Møller. Rane sætter fokus på det maritime miljø og de skibe fra museets samling, som nu flytter til Holbæk. Gå ikke glip af dette passionerede væsens smittende fortælling og gå derfra med ny inspiration og viden.

 

 

Efter Ranes oplæg vil der være børneaktiviteter at finde både på selve museet og det omkringliggende udendørsområde. Disse aktiviteter bliver kaldt: “Lodder, trisser, beskøjter og skibsøl”. Dette er grundet deres stærke forbindelse til det maritime miljø – helt i tråd med Ranes oplæg.

Aktiviteterne handler om livet ombord på fortidens skibe, og man vil kunne høre om, hvordan det var for sømændende, når de levede på disse skibe i måneder af gangen samt hvad de spiste og drak. Det vil også være muligt at lære lidt om datidens håndværk og sømandssprog.

Hvert oplæg eller aktivitet varer ca. 25 minutter. Fredag d. 18 maj er der oplæg med Rane kl. 16.30 – 17.00 og herefter er der børneaktiviteter kl. 17 og kl. 18. Lørdag d. 19. maj går “Lodder, trisser, beskøjter og skibsøl” igang kl. 10 og kl. 11.

 

Så tag børnene og alle skibsinteresserede med under armen og få en lærerig oplevelse udover det sædvanlige.

Recent Posts

Leave a Comment