OPLEV BRANDON BEAL, SKINZ, TURBOWEEKEND & SHAKER BROTHERS PÅ SKVULP’18

Kom med til et brag af en fest og få en musikalsk og rytmisk oplevelse udover det sædvanlige, når SKVULP’18 festivalen skvulper helt over d. 18. og 19. maj!

SKVULP har mange spændende artister og begivenheder på programmet i år, og vi arbejder i øjeblikket på at få de sidste brikker på plads, så vi kan vise jer alle det endelige program for de to festivaldage.

Vi har dog allerede nu sikret de musikalske indslag, og vi kan derfor med glæde annoncere, en bid af programmet her:

Brandon Beal, Skinz, Turboweekend & Shaker Brothers kommer alle og sætter gang i festen d. 18. og 19. maj

Brandon Beal lukker og slukker Store Scene med et væld af internationale hits fredag aften kl. 22.30

Brandon Beal er en multi-talentfuld sangskriver og producer inden for pop, hiphop og R&B, som har samarbejdet med adskillige kendte kunstnere, heriblandt Snoop Dogg og Flo Rida. Den Texas-fødte artist har udgivet virale singler såsom “Golden” (vokal af Lukas Graham) og “Twerk It Like Miley”, begge produceret i fællesskab med HEDEGAARD.

 

Skinz sætter gang i festen og fyrer den af på Store Scene lidt tidligere på dagen (fredag d. 18.), kl. 18.00

Skinz, der har rødder i Somalia men flyttede til Danmark som ganske lille, debuterede i 2014 med EP’en ”Byen Sover aldrig”, produceret af Hennedub og feat. Bl.a. Medina, USO og Johnson. Når han ikke er på klub-tour rundt i Danmark, sætter han, sammen med produceren Sly, nøglen i døren til studiet i Nyhavn og ridder videre på bølgen af musik og tekster, der retfærdiggør hans plads i spidsen af hitmagere på den danske musikscene.
Frisk fra fad, gav han sine fans singlen ”Malibu” som er i rotation på alle landets stationer. Og senest har Skinz vundet prisen som Årets Nye Navn til Zulu Awards 2018.

 

Turboweekend sætter turbo på Elværket Store Scene lørdag aften kl. 21.00

Den københavnske gruppe blev dannet i 2006, har udgivet fire studiealbum, to EP’er og et livealbum samt givet mere end 500 koncerter i ind- og udland. Den allerede annoncerede forårs-tour og udvalgte sommerfestivaler vil være gruppens farvel til publikum og den sidste chance for at opleve bandet live.
Så kom glad til Musikhuset Elværket og rock, dans og syng med, når Turboweekend sætter gang i den lørdag aften.

 

Sidst men ikke mindst, åbner Shaker Brothers hele ballet på Store Scene fredag d. 18. kl. 16.00

Shaker Brothers gjorde sig landsdækkende kendte, da de deltog i underholdningsprogrammet ”Danmark har talent 2016” på TV2. Her havde de ladet sig inspirere af STOMP-universet, som byder på mange flere rytmiske nuancer end deres primære instrumenter, som er trommer. De spiller på bl.a. bilfælge, olietønder, glas, gryder, m.m. som de blander sammen med deres trommer. Dette skaber en enorm festlig koncert med et tilhørende fedt show.

 

Vi glæder os til at se jer alle til et brag af en fest på Holbæk Havn d. 18. og 19. maj

Recent Posts

Leave a Comment