8

OM SKVULP

SKVULP – for fest, folkelighed og fællesskab!

SKVULP

SKVULP Holbæk HavneKulturFestival er en kærlighedserklæring til hele Holbæk og et håb om fællesskab. Et par løsslupne dage, hvor alle kan være med.

SKVULP er en familievenlig festival for både unge og gamle. I festdagene byder SKVULP på alt hvad hjertet kan begære af muligheder for nogle gode timer, hvor alt er gratis.

Bag SKVULP står ”Holbæk i Pinsen”- Fonden. Det er bestyrelsens drøm, at SKVULP Holbæk HavneKulturFestival kan samle talenter, ildsjæle, foreningslivet, erhvervslivet og alt hvad der rører sig over hele kommunen, på Holbæk Havn en gang om året.

skvulp-folder-forsideVi ønsker med SKVULP

FEST – Vi skal samles og feste, danse og høre skøn musik både fra nationale kendte navne men også fra lokale upcoming talenter på SKVULPs scener. Vi fester fordi vi ønsker at fejre os alle og styrke fællesskabet på tværs af hele kommunen.

FOLKELIGHED – SKVULP er en festival for dig, mig, os ALLE. SKVULP er dét sted hvor folket mødes i Holbæk og er sammen én gang om året.

FÆLLESSKAB – Fordi vi er en samling mennesker, som er bundet sammen af et formål – Nemlig dét at være en del af SKVULP. For os betyder fællesskab sammenhold, synergi og fælles oplevelser. Sammenhold er noget vi styrker sammen på SKVULP.

Vi ønsker at inddrage, inkludere og samarbejde med så mange som muligt fra alle lokalområder i hele kommunen og slippe energierne fri denne ene gang om året under SKVULP.

På SKVULP er det gratis at deltage, og her kan alle være med til at opleve og feste. Alle i hele kommunen kan tage børn, venner og familie med til nogle sjove og hyggelige dage på Holbæk Havn. Vi ønsker at få vores lokalområder frem på SKVULP for de betyder noget for os alle.

SKVULPs indhold er MUSIK, MAD, KUNST, SPORT, TEATER, LEG og AKTIVITETER.

Det handler om at skabe nye oplevelser sammen. Det kan være ved et fiske-klappe-bassin for de allermindste, eller på vandet i waterballs med unge, eller under en koncert med lokale talenter eller landskendte kunstnere. Det vigtigste at en få en god oplevelse på SKVULP.

Holbæk Havn – det var her det hele begyndte en gang i 1200 tallet

I dag er Holbæk by og havn, centrum for lokalsamfundene: Jyderup, Tølløse, Bybjerg, Udby, Hagested, Tuse, Gislinge, Kundby, Svinninge, Mørkøv, Knabstrup, Regstrup, Undløse, Ugerløse, St. Merløse, Kr. Eskilstrup og Vipperød, og SKVULP bejler til at alle de 17 lokalsamfund finder vej til Holbæk Havn i pinsedagene.

Gennem mere end 600 år var Holbæk havn byens vigtige næringsvej med fiskeri, fragt og handelsvirksomhed, samt skib og bådebyggeri. Det var omkring havnen, at byen blev grundlagt og havnen har en stor herlighedsværdi for hele Holbæk.

Vi samles derfor på havnen fordi det er her hele fortællingen om Holbæk begynder. Vi opbygger SKVULP festivalen hele året rundt med fokus på at integrere alle lokalsamfundene,  organisationer, virksomheder og frivillige ildsjæle fra hele kommunen i et frodigt fællesskab.

————————

Hvis du har gode idéer til indholdet på SKVULP’18 så skriv endelig til os via siden her: http://www.skvulpfestival.dk/om-skvulp/gode-ideer/

Hvis du har lyst til at være med til at skabe og afvikle SKVULP’18 så kan du læse mere om mulighederne her: http://www.skvulpfestival.dk/bliv-frivillig/

 

 

 

 

X