Marinehjemmeværnet deltager med skibet Holger Danske på SKVULP’17

Forberedelserne til SKVULP’17 er så småt ved at tage fart. Derfor vil vi meget gerne præsentere den første ud af mange aktiviteter, der kommer til at være på festivalen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er meget glade for at kunne præsentere at Marinehjemmeværnet vil være tilstede begge dage på SKVULP’17. De kommer til at deltage med skibet Holger Danske, et hjemmeværnsfartøj af 900 klassen, og der holdes åbent skib begge dage fredag kl.16.00-20.00 og lørdag kl. 10.00 – 20.00, med rundvisning for gæster. Her vil der være rig mulighed for at se og høre meget mere om hvad marinehjemmeværnet laver. Der kommer til at være 4-8 besætningsmedlemmer ombord, og de vil have en gummibåd på vandet hele tiden. ‘HVF 251’ kommer desuden til at stå for sikkerheden i havnebassinet.

 

Hjemmeværnet opfordrer alle til at komme og hilse på, når de fortæller om deres arbejdsopgaver, der bl.a. består i sø-sikkerhed og sø-redning. Ydermere vil der også blive fortalt om det, at være en del af totalforsvaret, samt om nogle af de gode oplevelser, der er som frivillig i marinehjemmeværnet. Sikkerheden i havnen vil altså være i top under SKVULP’17, samtidig med at man kommer til at lære en masse om hjemmeværnet – også helt tæt på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Recent Posts

Leave a Comment