1

BLIV FRIVILLIG

BLIV EN DEL AF DE FRIVILLIGE PÅ SKVULP’18

Som enkeltperson kan man være med som frivillig på to måder:

1.      Man kan være en del af kerneteamet og være med til at drive, skabe, producere, formidle og kommunikere samt være en del af teamet og grupperne bag SKVULP – en del af teamet som driver hele projektet både før, under og efter afviklingen. Det kan være som projektleder, projektkoordinator, kommunikationsmedarbejder, sociale medier-medarbejder, fotograf/videograf, grafiker m.fl. Alt som omhandler drift af et større event som SKVULP.

2.      Man kan også være med som frivillig på det store SKVULP-team på festivaldagene som ekstra hænder, hjælp, vagt, backstage, guide på festivalen, bartender, afvikler på scener mm.


Herudover samarbejder vi også med foreninger og organisationer, så er man en større gruppe som ønsker at være frivillig er man altid meget velkommen til at tage kontakt til os via mailen frivillig@skvulpfestival.dk

 

12891620_1525121484458855_4289308974660829868_o Hvis du vil være med som en del af kerneteamet på SKVULP-sekretariatet, så arbejder vi både sammen på Rådhuspladsen 1, 4300 Holbæk, hvor vores sekretariat ligger. Man kan deltage i Holbæk på dage mellem mandag til torsdag, og du deltager på de dage og i de tidsrum som matcher andet i din hverdag. Der er mulighed for deltage med time antal mellem 4-30 timer om ugen. Arbejdsdage og tider aftales individuelt og matches efter dine muligheder, kompetencer og interesser.

Når du bliver en del af en specifik gruppe (f.eks. Musik, Mad, Kunst, Sport, Teater, Leg,  Kommunikation, Udsmykning, Partnerskab, Fundraising mm.) så finder I ud af i gruppen på hvilke dage i mødes fast.

Som en del af SKVULP-teamet på festivaldagene bliver du en del af et større team hvor der er mulighed for vagter på samlet ca. 15 timer fordelt på dagene fredag d. 18/5 og lørdag 19/5. Du kan også vælge at arbejde hele fredagen eller hele lørdagen. Du deltager så vidt muligt på de opgaver som har dine interesser og opgaver aftales individuelt med vores frivillighedskoordinatorer.

SEND DIN ANSØGNING I SKEMAET HERUNDER OG LAD OS TALES VED OM DINE ØNSKER OG MULIGHEDER FOR DELTAGELSE PÅ SKVULP’18

BLIV FRIVILLIG PÅ SKVULP'18

Fulde navn
Alder

By og Post nr.
Telefon
E-mail

Interesseområde

Skriv kort om dig selv og dine interesser og på hvilke dage du vil kunne komme og arbejde sammen med os i Holbæk

X