Arbejdet med alle menneskerne bag SKVULP kan ses som en snebold…..

SKVULP var ikke til uden folkene bag. Vi er et godt og voksende team, der arbejder på højtryk for at skabe en fed, folkelig og festlig festival til alle gæster af SKVULP’17. Arbejdet kunne dog ikke skride fremad uden vores festivalleder Nadja Kalnæs.

Nadja er selv en trofast kulturbruger, der blandt andet er uddannet som sceneproducent fra Statens Scenekunstskole. Hun har gennem mere end 15 år arbejdet både som leder, producent og projektleder i forskellige organisationer og på forskellige projekter, og herunder en hel del kulturelle projekter. Hun har også i 2008 modtaget Statoils Kondensatpris, som er en pris, der gives til en person fra Kalundborgegnen, der gør en speciel indsats inden for kultur-, idræts- eller ungdomsarbejde.

Nadja har i sit arbejde som leder et særligt fokus på at skabe gode relationer og på dynamikken mellem mennesker.

 

Nadja og SKVULP

For år tilbage besluttede Holbæk Kommune, at der skulle være nogle større events i pinsen. Der har igennem tiden været alt muligt forskelligt, med forskellige tematikker og indhold. SKVULP kom til i slutningen af 2015 og varetages af Fonden ”Holbæk i pinsen”. Nadja blev ansat til at lede og gøre SKVULP til virkelighed.

Vi spurgte i et interview Nadja om nogle spørgsmål:

Hvorfor synes du det er fedt at være en del af teamet bag SKVULP?

”Fordi jeg arbejder sammen med en masse søde, dygtige og spændende mennesker, og vi laver et godt projekt sammen, som hele tiden udfolder sig. Arbejdet med alle menneskerne bag SKVULP kan ses som en snebold, hvor der kommer flere og flere lag på, jo længere vi kommer ind i processen, fortæller hun.

Hvad kan du godt lide ved SKVULP?

Jeg synes det er fantastisk at se alle de frivillige og samarbejdspartnere, som er med til at skabe SKVULP. De gør et kæmpe stykke arbejde for at skabe nogle projekter, som også bliver til virkelighed på selve festivalen d. 2 og 3 juni 2017. Og så synes jeg det er fantastisk at møde så mange forskellige mennesker, der har så vidt forskellige erfaringer, kompetencer og uddannelser, og som alle løfter deres del’’  lyder det fra Nadja.

Hvilke udfordringer møder du i din rolle som festivalleder?

”Det er rigtig spændende at få alle de projekter og aftaler vi har gang i, til at lande og eksekveres. Det hele skal passe sammen, gå op i en højere enhed, og det er netop dén slags udfordringer jeg elsker at arbejde med.

 

Til sidst spurgte vi Nadja:

Hvad glæder du dig rigtig meget til ved SKVULP?

”Jeg glæder mig rigtig meget til at se alt udført, som vi allerede er i gang med at arbejde med nu. Alle de aftaler vi har med forskellige mennesker, lokale aktører og samarbejdspartnere, som skal være med. Det er bl.a. projekter omkring scenerne, men også foreninger, organisationer og virksomheder som skal hjælpe med i telte, stå i boder, lave opvisninger, shows m.m. Der er SÅ meget at glæde sig til på SKVULP’17”

 

Både Nadja og alle os fra SKVULP-sekretariatet glæder os til at møde dig på SKVULP ’17 🙂

Recent Posts

Leave a Comment